Sentro_Logo_White

About

Ruoka tuo ihmisiä yhteen lämmittäen sydämiä ja raviten kehoja. Kaikilla meillä Sentrossa on muistoja upeista aterioista, jotka on nautittu hymyssä suin yhdessä rakkaidemme kanssa. Olemme varmoja, että sinullakin on tällaisia muistoja.

Nyt voit luoda uusia muistoja modernin Aasialaisen ruoan äärellä. Matkaa ohi tuttujen aasialaisten ravintoloiden ja koe Aasian toinen puoli. Sentron tiimillä on Filippiiniläiset juuret; olemme kasvaneet tästä ja antaneet niille modernin lisän. Houkuttele makunystyröitäsi vegaanisilla ja gluteenittomilla vaihtoehdoilla, annoksilla, joihin on käytetty tuoreimmat käsiimme saamamme raaka-aineet. Yhdistä tämä erinomaiseen valikoimaamme viinejä ja virvokkeita, ja päätä ateriasi makeaan nuottiin. Modernit tekniikat ja Aasian eri maut antavat jälkiruokiimme ainutlaatuisen twistin, jota tulet rakastamaan.

Sentro ei ole vain liikeyritys. Se on rakkauden ja intohimon tuotos, jossa ystävät ovat tulleet yhteen ammentaen osaamisensa yhteen- tavoitteenaan viedä asiakkaamme gastronomiselle matkalle Aasian halki. Olemme kokkeja, joilla on 15-20 vuotta kokemusta työskentelystä erilaisissa ympäristöissä kuten 5 tähden hotelleissa, risteilyaluksilla ja arki- sekä hienostoravintoloissa kaikkialta maailmasta. Uskomme, että tämä kokemus näkyy tarjoamissamme aterioissa ja tähtäimessämme onkin esitellä jännittäviä uusia makuyhdistelmiä helsinkiläisille ravintolassa kävijöille.

Tule ystäviesi ja perheesi kanssa tai nauti liikelounaasta. Sentron rento tunnelma on täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen. Ystävällinen henkilökuntamme varmistaa kaikella aasialaisen vieraanvaraisuuden lämmöllä, että tunnet olosi tervetulleeksi.

Tule ja koe itse. Tervetuloa!

Sign up to our mailing list for the latest news, exclusive deals, new menu launches, and more!

Pieni Roobertinkatu 13, 00130 Helsinki, Finland

Tel: 050 522 4944

Copyright © 2020 Sentro. All rights reserved.

fiFI
en_GBEN fiFI